Perhejuhlat Tuomarniemessä

Rantakalailta

Rantakalailta Tuomarniemessä

Rantakalaillan ohjelmassa on joko lohen loimutusta nuotiolla tai muikun savustusta savustusuunissa. Kala-ateria valmistetaan yhdessä ja nautitaan kauden lisukkeiden kera nuotiolla illan tummetessa. Makkaranpaistoa samoilla tulilla tarpeen mukaan.

Rosvopaisti-ilta

Rosvopaisti-ilta Tuomarniemessä

Rosvopaisti-illan ohjelmassa kaivamme paistin montusta ja nautimme illallisen nuotiolla. Paistina valinnan mukaan lammasta, villi- tai perinteistä sikaa kauden lisukkeilla. Paistin valmistus on aloitettu jo edellisenä päivänä, ja huipentuu paistin nauttimiseen kauden lisukkeiden kera.

Herkkuja avotulella kurssi

Herkkuja avotulella Tuomarniemessä

Kesto 3-4 h.

Kurssilla perehdymme ruoan valmistustapoihin avotulella. Ruoan valmistuksessa käytämme riistaa metsästä, kalaa järvestä ja muita luonnonantimia. Voit halutessasi kokeilla kalastaa pöydän antimesi myös suoraan Viinijärvestä. Kurssin lopuksi nautimme valmistetut maittavat herkut.

Saappaanheitto kisat

Saappaanheiton mestaruuskisat

Kesto 1-2 h.

Saappaanheitto voi kuulostaa hullunkuriselta lajilta, mutta se on voiman lisäksi tekniikkalaji. Tuomarniemessä heitetään Herastuomari Alfred Tuomarniemen vanhoja saappaita, Alfredin säännöillä. Voit toki tuoda myös omat saappaat. Kilpailu on leikkimielinen, mutta voitte halutessanne tuoda kisaan huippupalkinnot!