Tuvat, edullista majoitusta järven rannalla
#
Tuvat 36 m2

Mökki max 6 henkilöle.

Tuvat sijaitsevat aivan järven rannalla. Tupa, makuualkovi ja keittiö. Mökin varustukseen kuuluu kaikki, mitä tarvitset leppoisaan edulliseen lomailuun. Internet free Wifi!

45 € / per yö (alkaen)
#
Tuvat 38 m2

Mökki max 5 henkilölle.

Tupa, makuuhuone, keittiö ja terassi. Laamannin varustukseen kuuluu kaikki, mitä tarvitset leppoisaan edulliseen lomailuun. Alueella free Wifi! Tässä mökissä on radion lisäksi myös TV.

49 € / per yö (alkaen)
#
Saunatupa 40 m2 avotakalla

Mökki saunalla ja avotakalla max 4 henkilölle.

Tupa minikeittiöllä ja takalla, terassi, puulämmitteinen sauna ja yhdistetty pukuhuone/makuuhuone, kaikki kätevästi ”saman katon alla”. TV, radio ja alueella free Wifi!

54 € / per yö (alkaen)
Savusauna ja palju Kartanolla Viinijärven rannassa

Hinta/saunailta alkaen, 5-10 hlöä:

550 € / savusauna ja kylpytynnyri
  • Savusauna ja kylpytynnyri valmiiksi lämmitettynä, kesto max 6 h
  • Kartanon tupa käytössä saunan jälkeen (muut tilat ei sisälly hintaan)
  • Lauteille mahtuu kerralla min. 10 hlöä ja kylpypaljuun 6 hlöä
  • Uunimakkarat ja virvoitusjuomat saunan jälkeen omatoimisesti
  • Saatavuus riippuu Kartanon varaustilanteesta, näet sen varauskalenterista
  • Ikäraja 25 v (kysy lisäehdot alle 25 vuotiasta varaajaa koskien)

Rantakalailta

Rantakalailta Tuomarniemessä

Rantakalaillan ohjelmassa on joko lohen loimutusta nuotiolla tai muikun savustusta savustusuunissa. Kala-ateria valmistetaan yhdessä ja nautitaan kauden lisukkeiden kera nuotiolla illan tummetessa. Makkaranpaistoa samoilla tulilla tarpeen mukaan.

Rosvopaisti-ilta

Rosvopaisti-ilta Tuomarniemessä

Rosvopaisti-illan ohjelmassa kaivamme paistin montusta ja nautimme illallisen nuotiolla. Paistina valinnan mukaan lammasta, villi- tai perinteistä sikaa kauden lisukkeilla. Paistin valmistus on aloitettu jo edellisenä päivänä, ja huipentuu paistin nauttimiseen kauden lisukkeiden kera.

Herkkuja avotulella kurssi

Herkkuja avotulella Tuomarniemessä

Kesto 3-4 h.

Kurssilla perehdymme ruoan valmistustapoihin avotulella. Ruoan valmistuksessa käytämme riistaa metsästä, kalaa järvestä ja muita luonnonantimia. Voit halutessasi kokeilla kalastaa pöydän antimesi myös suoraan Viinijärvestä. Kurssin lopuksi nautimme valmistetut maittavat herkut.

Saappaanheitto kisat

Saappaanheiton mestaruuskisat

Kesto 1-2 h.

Saappaanheitto voi kuulostaa hullunkuriselta lajilta, mutta se on voiman lisäksi tekniikkalaji. Tuomarniemessä heitetään Herastuomari Alfred Tuomarniemen vanhoja saappaita, Alfredin säännöillä. Voit toki tuoda myös omat saappaat. Kilpailu on leikkimielinen, mutta voitte halutessanne tuoda kisaan huippupalkinnot!